Om licensen

Funktionerna är inte tillgängliga i vissa regioner.

En licens är en tidsbegränsad rättighet att använda Kaspersky Small Office Security, beviljad enligt villkoren i det undertecknade licensavtalet (slutanvändarlicensavtalet).

Omfattningen av tjänster och program beror på den typ av licens under vilken programmet har aktiverats.

Följande licenstyper erbjuds:

Innan du köper en licens kan du få en gratis testversion av Kaspersky Small Office Security. testversionen av Kaspersky Small Office Security fungerar under hela testperioden. När utvärderingsperioden går ut inaktiveras alla funktioner i Kaspersky Small Office Security. För att fortsätta använda programmet måste du köpa en licens.

Kaspersky Small Office Security kan installeras på följande enheter:

Med en licens för Kaspersky Small Office Security kan du använda Kaspersky Password Manager.

Du kan också få åtkomst till Kaspersky Small Office Security Management Console för att hantera enhetens skydd.